AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kadeh görmek

Kahve falında gümüş kadeh görmek

Kahve falında gümüş kadeh görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş kadeh gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında gümüş kadeh görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadehten su içmek çok büyük zararlara uğrayacağına, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadeh içki içmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek rızkın kesilmeyeceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında altın kadeh görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadeh kırmak yolculuğa, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kadeh görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadehle şarap içmek stresten uzaklaşılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir