AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kadeh görmek

Kahve falında altın kadeh görmek

Kahve falında altın kadeh görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kadeh gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında altın kadeh görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kadeh görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kristal kadeh görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki kadehi görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kadeh görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, ona mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında bir kadeh içki içmek kendinden emin adımlar atacağına, işlerinin çok açılacağına yorulur.

Kahve falında kırık kadeh görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap içmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir