AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı ikram etmek

Kahve falında rakı ikram etmek

Kahve falında rakı ikram etmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalettir.

Kahve falında rakı ikram etmek gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Kahve falında rakı ikram etmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının rakı içtiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakkaldan rakı almak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında başbakanla rakı içmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin rakı içtiğini görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında rakı istemek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı bardağı kırmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rakı bardağı görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir