AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı istemek

Kahve falında rakı istemek

Kahve falında rakı istemek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hayatının iyileşeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı istemek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında rakı istemek rahat bir hayata sahip olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında rakı içen görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı şişesi kırıldığını görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı sofrası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı satın almak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalettir.

Kahve falında camide rakı içmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına inanılır.

Kahve falında birinin rakı içtiğini görmek eş ve evlat sahibi olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sek rakı görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir