AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmak kopması görmek

Kahve falında ayak parmak kopması görmek

Kahve falında ayak parmak kopması görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmak kopması gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında ayak parmağı ısırmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine alamet eder.

Kahve falında kopmuş ayak parmağı görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağının çoğaldığını görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kesmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında altı ayak parmağı görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir