Kahve falında kopmuş ayak parmağı görmek

Kahve falında kopmuş ayak parmağı görmek parasının ve makamının artacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kopmuş ayak parmağı gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ayak parmaklarında yara görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmağının çoğaldığını görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, hak yolundan ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını kıllı görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kopmuş görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmaklarının koptuğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında altı tane ayak parmağı görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, yenileneceğine ve can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarının kesildiğini görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir