AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı pullu elbise giymek

Kahve falında sarı pullu elbise giymek

Kahve falında sarı pullu elbise giymek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar getireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı pullu elbise giymek gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında sarı pullu elbise giymek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz pullu elbise giymek günden güne sorunlarının artacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek daha fazla yakınlaşacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pullu elbise giymek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah pullu elbise görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise pulu görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, dininden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında allı pullu elbise görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalettir.

Kahve falında pullu elbise görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir