AnaSayfa / Genel / Kahve falında pul görmek

Kahve falında pul görmek

Kahve falında pul görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, hasta ve zor geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında pul gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işarettir.

Kahve falında pullu balık görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damga pulu görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acı pul biber görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında balık pulu görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz pullu elbise giymek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavla pulu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pullu tülbent görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir