AnaSayfa / Genel / Kahve falında pul boncuk görmek

Kahve falında pul boncuk görmek

Kahve falında pul boncuk görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında pul boncuk gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Kahve falında pul boncuk görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, çok yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuk pul görmek düşmanından kurtulmaya, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah pullu elbise görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavla pulu görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı pullu yazma görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pul görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine inanılır.

Kahve falında damga pulu görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir