AnaSayfa / Genel / Kahve falında psikiyatri doktoru görmek

Kahve falında psikiyatri doktoru görmek

Kahve falında psikiyatri doktoru görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, işlerinin günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında psikiyatri doktoru gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında psikiyatri doktoru görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında psikiyatriye gitmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında doktor eli tutmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında doktor öldürmek hem mal ve para kaybedeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktorun ilac vermek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında doktorla nişanlanmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulur.

Kahve falında doktorla tartışmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında doktordan yardım almak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir