AnaSayfa / Genel / Kahve falında psikiyatriye gitmek

Kahve falında psikiyatriye gitmek

Kahve falında psikiyatriye gitmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında psikiyatriye gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Kahve falında psikiyatriye gitmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında psikiyatri doktoru görmek tövbelerinin kabul olacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında acil hastaneye gitmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere gidip kaybolmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında suda giden araba görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlenip yurtdışına gitmek içinin huzurla dolacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına yorulur.

Kahve falında geleceğe gitmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, insan sevindireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir