AnaSayfa / Genel / Kahve falında protez parmak görmek

Kahve falında protez parmak görmek

Kahve falında protez parmak görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, başarısının azalacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, küslüklerin biteceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında protez parmak gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Kahve falında protez parmak görmek ne yapacağını şaşıracağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında protez el görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında protez bacak görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında protez ayak görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına yorulur.

Kahve falında protez diş yaptırmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş protezi görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında protez dişinin düştüğünü görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında protez kol görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir