AnaSayfa / Genel / Kahve falında protez el görmek

Kahve falında protez el görmek

Kahve falında protez el görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, zorluklarının kalmayacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında protez el gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Kahve falında protez el görmek maddi zarara uğrayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında protez kol görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında protez dişinin düştüğünü görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında protez diş yaptırmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında protez ayak görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet eder.

Kahve falında protez parmak görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında diş protezi görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında protez dişin düştüğünü görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir