AnaSayfa / Genel / Kahve falında protez ayak görmek

Kahve falında protez ayak görmek

Kahve falında protez ayak görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında protez ayak gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında protez ayak görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Kahve falında protez dişin düştüğünü görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında protez parmak görmek yalan söylemeyeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulur.

Kahve falında diş protezi görmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, kime danışacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında protez kol görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında protez diş yaptırmak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında protez el görmek makbul olan mallar edineceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında protez dişinin düştüğünü görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir