AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş protezi görmek

Kahve falında diş protezi görmek

Kahve falında diş protezi görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş protezi gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Kahve falında diş protezi görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında protez diş yaptırmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında protez kol görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında protez el görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında protez dişin düştüğünü görmek kazancın yetmez olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında protez dişinin düştüğünü görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında protez bacak görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında protez parmak görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir