AnaSayfa / Genel / Kahve falında protez kol görmek

Kahve falında protez kol görmek

Kahve falında protez kol görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında protez kol gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında protez kol görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında protez bacak görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında protez parmak görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında protez el görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet eder.

Kahve falında protez dişin düştüğünü görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında protez ayak görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, stresli bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında diş protezi görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında protez diş yaptırmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir