AnaSayfa / Genel / Kahve falında protez diş yaptırmak

Kahve falında protez diş yaptırmak

Kahve falında protez diş yaptırmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında protez diş yaptırmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Kahve falında protez diş yaptırmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet eder.

Kahve falında diş protezi görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında protez kol görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında protez dişin düştüğünü görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında protez ayak görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında protez dişinin düştüğünü görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret eder.

Kahve falında protez el görmek dertlerinin şifasını bulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında protez bacak görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir