AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette tavuk eti görmek

Kahve falında poşette tavuk eti görmek

Kahve falında poşette tavuk eti görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında poşette tavuk eti gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında poşette tavuk eti görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında poşet içinde et görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına yorulur.

Kahve falında bir poşet et görmek çok yorulacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde et görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş tavuk eti görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tavuk eti görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk etli pilav görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir