AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet et görmek

Kahve falında bir poşet et görmek

Kahve falında bir poşet et görmek kazancının helal para olacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bir poşet et gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizin veya meslektaşlarınızla bağlantılarınızın özel yaşamınızdaki problemlerden etkilenmesine izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında bir poşet et görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde et görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşette tavuk eti görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet eder.

Kahve falında poşetin içinde et görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında şeffaf poşet görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işlerinden feragat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir poşet bozuk para görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında plastik poşet görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dolu poşet görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir