AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş tavuk eti görmek

Kahve falında pişmemiş tavuk eti görmek

Kahve falında pişmemiş tavuk eti görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalettir.

Kahve falında pişmemiş tavuk eti gördüyseniz:

  • Bir ilişkiye girme veya büyük kararlar alma konusunda hızlı hareket edebilirsiniz.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında pişmemiş tavuk eti görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk et yemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında az pişmiş tavuk eti görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında az pişmiş tavuk eti yemek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş tavuk eti görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir