AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşetin içinde et görmek

Kahve falında poşetin içinde et görmek

Kahve falında poşetin içinde et görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, dertleri biteceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, çocuk sahibi olunacağına, maddi kayba uğrayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında poşetin içinde et gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında poşet içinde et görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde et görmek rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında poşetin içinde para görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Kahve falında poşet içinde altın görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, dinç kalacağına işarettir.

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde yılan görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde balık görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir