AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette su görmek

Kahve falında poşette su görmek

Kahve falında poşette su görmek sorunlarını teker teker aşacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, hayatının karışacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşette su gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Kahve falında poşete su doldurmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında poşette su görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında boş poşet görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık poşet görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşette elbise görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara poşet görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe poşet görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir