AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara poşet görmek

Kahve falında kara poşet görmek

Kahve falında kara poşet görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara poşet gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında kara poşet görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay poşeti görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında dolu poşet görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında poşet yemek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında naylon poşet görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu şeker görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde hurma görmek rahat nefes almaya başlayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir