AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette elbise görmek

Kahve falında poşette elbise görmek

Kahve falında poşette elbise görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, maddi zararın büyük olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, gelirin tükeneceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşette elbise gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Kahve falında poşette elbise görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında poşet unutmak içine kapanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında kafaya poşet geçirmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında poşet taşımak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşette patates görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah çöp poşeti görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işarettir.

Kahve falında poşete toprak koymak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir poşet portakal görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, ruhani önderlik yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir