AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Kahve falında poşet dolusu ekmek görmek zararın telafi edileceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında poşet dolusu altın görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu balık görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu para görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında poşet dolusu şeker görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir