AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çöp poşeti görmek

Kahve falında siyah çöp poşeti görmek

Kahve falında siyah çöp poşeti görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çöp poşeti gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Kahve falında siyah çöp poşeti görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Kahve falında çöp poşetleri görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp poşeti almak başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, düşmanlarını kaybetmeye yorulur.

Kahve falında çöp poşeti görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında poşette çöp görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Kahve falında siyah poşet görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah poşette para görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında poşet bağlamak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir