AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi poşet görmek

Kahve falında mavi poşet görmek

Kahve falında mavi poşet görmek hanesine güneş doğacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi poşet gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Kahve falında mavi poşet görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşette yumurta görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet çanta görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir poşet mandalina görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında poşette görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah poşet görmek kısmetlerin azalacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet kesmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir poşet yumurta görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir