AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşetin içinde balık görmek

Kahve falında poşetin içinde balık görmek

Kahve falında poşetin içinde balık görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kazancının düşeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında poşetin içinde balık gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Kahve falında poşet içinde balık görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde para görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde altın görmek toplum içindeki değerinin artacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında poşetin içinde para görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında poşetin içinde et görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde yılan görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde hurma görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir