AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşetin içinde para görmek

Kahve falında poşetin içinde para görmek

Kahve falında poşetin içinde para görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kişinin şifaya kavuşacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde para gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı veya inatçı olan kişiler sorun çıkartsalar bile, siz ne olursa olsun tartışmalara girmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde para görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında poşetin içinde para görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında poşetin içinde et görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde hurma görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde balık görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında poşet içinde altın görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir