AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet içinde altın görmek

Kahve falında poşet içinde altın görmek

Kahve falında poşet içinde altın görmek onlarla arasının açılacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, insanlara iyilik yapmaya, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerinin günden güne azalacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kendi işine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşet içinde altın gördüyseniz:

  • Mora bozukluğu yaşamamalısınız.

Kahve falında poşet içinde altın görmek çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde bebek görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek enerjisini toplayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine inanılır.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında poşet içinde yılan görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında poşet içinde kına görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir