AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet içinde hurma görmek

Kahve falında poşet içinde hurma görmek

Kahve falında poşet içinde hurma görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde hurma gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Kahve falında poşet içinde hurma görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına yorulur.

Kahve falında poşet içinde balık görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet eder.

Kahve falında poşet içinde et görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayırlı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde altın görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Kahve falında poşet içinde para görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek canlanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir