AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet içinde zeytin görmek

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, fakirlerin güleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde zeytin gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşet içinde balık görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında poşet içinde hurma görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşet içinde bebek görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde et görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında poşet içinde para görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında poşet içinde kına görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek üzerinde kafa yoracağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir