AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet içinde kına görmek

Kahve falında poşet içinde kına görmek

Kahve falında poşet içinde kına görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, iyi bir patron olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, maddi açıdan zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında poşet içinde kına gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında poşet içinde kına görmek boş kuruntularla uğraşacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde altın görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine alamet eder.

Kahve falında poşetin içinde yılan görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında poşet içinde para görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında poşetin içinde et görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir