AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet içinde bebek görmek

Kahve falında poşet içinde bebek görmek

Kahve falında poşet içinde bebek görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında poşet içinde bebek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki ya da karşınızdaki kişiler sizin bazı şeyleri anladığınızın farkında değiller, bunu yararınıza kullanabilirsiniz.

Kahve falında poşet içinde bebek görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, riske atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşet içinde et görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında poşetin içinde et görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yarınlarına inanacağına yorulur.

Kahve falında poşet içinde zeytin görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek namının yürüyeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında poşet içinde altın görmek dedikoduya, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında poşet içinde yılan görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir