AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet balık almak

Kahve falında bir poşet balık almak

Kahve falında bir poşet balık almak daha fazla gelir sahibi olunacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sorunların üstüste geleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalet eder.

Kahve falında bir poşet balık almak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek âlim kimselerden feyz alacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir poşet balık görmek sevinçli haberlere, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu balık görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında poşette canlı balık görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında poşete balık görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında poşetle balık görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında poşete balık koymak insan sevindireceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir poşet balık almak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir