AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hanesinin bollukla dolacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemeniz gerekiyor.

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek hayatını yoluna koymaya, nimet bolluğu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında poşet dolusu ekmek görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalettir.

Kahve falında poşet dolusu şeker görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işarettir.

Kahve falında poşet dolusu balık görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulur.

Kahve falında poşet dolusu para görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında poşet dolusu altın görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir