AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal yemek

Kahve falında portakal yemek

Kahve falında portakal yemek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, koltuğunun yükseleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında portakal yemek gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalettir.

Kahve falında portakal soyup yemek mutlu olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal tatlısı yemek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal reçeli yemek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimsiz portakal yemek yönetici olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekşi portakal yemek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu yemek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı portakal yemek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir