AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal dilimlemek

Kahve falında portakal dilimlemek

Kahve falında portakal dilimlemek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında portakal dilimlemek gördüyseniz:

  • Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor.

Kahve falında portakal dilimlemek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek dilimlemek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Kahve falında muz dilimlemek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, malının artmasına, bereketlenmesine yorulur.

Kahve falında limon dilimlemek kazancını doğru şekilde kullanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil elma dilimlemek hileye, fesada bulaşacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı et dilimlemek yarınları için isabetli kararlar alacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalettir.

Kahve falında yaş pasta dilimlemek pişman olacağı şeyler yapacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kek dilimlemek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir