AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek dilimlemek

Kahve falında ekmek dilimlemek

Kahve falında ekmek dilimlemek destek göreceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, endişelerin sona ereceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ekmek dilimlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Kahve falında ekmek dilimlemek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz dilimlemek ardından bu kişiye açılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayva dilimlemek gönlündeki gibi sevileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun dilimlemek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına yorulur.

Kahve falında patates dilimlemek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında limon dilimlemek rahat ettirecek bir işe girileceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta dilimlemek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kek dilimlemek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir