AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma dilimlemek

Kahve falında yeşil elma dilimlemek

Kahve falında yeşil elma dilimlemek aile hayatının kötüye gideceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil elma dilimlemek gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Kahve falında yeşil elma dilimlemek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına işarettir.

Kahve falında ekmek dilimlemek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında domates dilimlemek daha kötü günler yaşayacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavun dilimlemek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limon dilimlemek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı et dilimlemek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında patates dilimlemek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, işte de mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında pasta dilimlemek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir