AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz dilimlemek

Kahve falında muz dilimlemek

Kahve falında muz dilimlemek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalettir.

Kahve falında muz dilimlemek gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında muz dilimlemek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limon dilimlemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil elma dilimlemek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında kavun dilimlemek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı et dilimlemek geçmişi unutup geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz dilimlemek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali dilimlemek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta dilimlemek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir