AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek dilimlemek

Kahve falında kek dilimlemek

Kahve falında kek dilimlemek sorunların sürekli artacağına, geleceğin güzel olacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha iyi anlaşır olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kek dilimlemek gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında kek dilimlemek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva dilimlemek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı et dilimlemek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil elma dilimlemek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yaş pasta dilimlemek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında kavun dilimlemek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında muz dilimlemek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, anne ve baba duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında peynir dilimlemek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir