AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal çekirdeği görmek

Kahve falında portakal çekirdeği görmek

Kahve falında portakal çekirdeği görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında portakal çekirdeği gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında portakal çekirdeği görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon çekirdeği yemek çok büyük kazançlar getireceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekirdek satmak iç sıkıntısına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çekirdek görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalla çekirdek görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında günebakan çekirdeği yemek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret eder.

Kahve falında iğde çekirdeği görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir