AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek satmak

Kahve falında çekirdek satmak

Kahve falında çekirdek satmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında çekirdek satmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında çekirdek satmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, de rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni dünya çekirdeği görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına inanılır.

Kahve falında armut çekirdeği görmek büyük zararlardan kurtulacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirdek satın almak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Kahve falında çekirdekli üzüm yemek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir