AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çekirdek görmek

Kahve falında beyaz çekirdek görmek

Kahve falında beyaz çekirdek görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çekirdek gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek tabiatı kötü olan kişiye, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz beyaz üzüm görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çekirdek görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yoksulluğa delalettir.

Kahve falında zeytin çekirdeği yemek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine inanılır.

Kahve falında çekirdekli kuru üzüm yemek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz üzüm yemek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında günebakan çekirdeği yemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çekirdek almak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir