AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen çaydanlık görmek

Kahve falında porselen çaydanlık görmek

Kahve falında porselen çaydanlık görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına yorulur.

Kahve falında porselen çaydanlık gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında porselen çaydanlık görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında porselen yemek takımı almak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen kupa görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında porselen cezve görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında porselen kase görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında porselen sürahi görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek adeta havalara uçacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında porselen fil görmek stresini atacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir