AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen cezve görmek

Kahve falında porselen cezve görmek

Kahve falında porselen cezve görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, onların kıymetini bileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında porselen cezve gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında porselen cezve görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ailesinin de büyük olacağına yorulur.

Kahve falında cezvede kahve yapmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı cezve görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalettir.

Kahve falında cezvede süt görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında cezve yıkamak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında cezve görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış cezve görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cezveden su içmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir