AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla çatışmak

Kahve falında silahla çatışmak

Kahve falında silahla çatışmak ettikleri duanın kabul olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yanlışlara düşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla çatışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Kahve falında silahlarla çatışmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla çatışmak elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında askerde çatışmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla çatışmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında askerle çatışmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında askerlerle çatışmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında terörle çatışmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, özgüveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir