AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda ağaç kesmek

Kahve falında ormanda ağaç kesmek

Kahve falında ormanda ağaç kesmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında ormanda odun kesmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orman kesmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında ormandan odun kesmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç orman görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orman ağacı görmek mülkiyetinin de artacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında orman ağaçlar görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, bol nimete kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir