AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ağacı kesmek

Kahve falında kuru ağacı kesmek

Kahve falında kuru ağacı kesmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuru ağacı kesmek gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında kuru ağacı kesmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru ağaç kesmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru soğan kesmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet eder.

Kahve falında kuru ot kesmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında kuru odun kesmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru dalları kesmek siparişlerinin çoğalacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kuru dal kesmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir